Disclaimer

Disclaimer

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen en andere materialen op deze site zijn eigendom van Mondeuse te Heerjansdam en de aan haar gelieerde bedrijven. Mondeuse is het officiële agentschap van Breuning in de Benelux.

Bij de informatie op deze website zijn wij zeer zorgvuldig te werk gegaan. Toch dient de inhoud slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid of de verkrijgbaarheid van de vermelde producten. De site bevat diverse links naar nationale en internationale sites die niet door Mondeuse worden beheerd en voor de inhoud waarvan Mondeuse geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid accepteert.

Mondeuse gaat zeer zorgvuldig om met de privacy van haar bezoekers. Via deze website door u verstrekte persoonlijke gegevens gebruiken wij slechts voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld, bijvoorbeeld het ontvangen van specifieke door u aangevraagde informatie, deelname aan een wedstrijd of het ontvangen van een periodieke nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, maar kunnen wel door ons worden gebruikt om u informatie en/of aanbiedingen toe te sturen over onze producten. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

De technische details van uw bezoek aan onze site (domeinanalyse) worden door ons geregistreerd. Wij gebruiken deze data voor statistische doeleinden.

Deze website is niet de officiële website van Breuning GmbH te Pforzheim.

Door het bezoeken van deze website accepteert u dat u bent gebonden aan deze gebruiksvoorwaarden.